Hundetræning Indendørs hal på fyn

Hundehal til træning om vinteren i al slags vejr – prøv det – det er fedt!

De seneste år i Danmark har vist at der er en stigende interesse for at kunne træne hunde indendørs.
Desværre har det ikke altid vist sig så let at finde et passende sted at træne. Nogle klubber og private har fundet forskellige ridehaller til hundetræning og andre igen gamle lader og lagerbygninger.
Der er mange forskellige hundesportsgrene der egner sig til hundetræning i en hal med enten gulvtæppe eller som i vores, kunstgræs. Al hundetræning er nemlig ikke sporarbejde og jagthundetræning.

LP som er DKK’s lydighedsprogram er oplagt at træne indendørs, det samme gør sig gældende for agility, ringtræning, rallylydighed eller nosework endda.

En anden fordel ved at træne indendørs er at det er nemmere at få lys. Dvs. at man i vinterhalvåret stadig kan træne om aftenen og dermed holde formen ved lige.

Active-dogs er hallen der har udstyret til begge dele og mere til. Vi et fuldt sæt rallyskilte, kameraholdere på væggene så du kan optage din træning, et lækkert lunt opholdsrum hvorfra du kan følge træningen i hallen, lave kaffe eller købe sodavand, speaker system til underviser så du kan sidde i opholdsrummet og følge med når det ikke er din tur og meget mere.

  • En rigtig hundehal hvor det er muligt at “gå i hundene” – for hundetræning er fedt! – også om vinteren.

Hos os lejer man hundetræningshallen på timebasis og du bestemmer selv hvor mange du vil dele timen med. 

Hundetræningshal - hundehal til indendørs hundetræning